Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/35582| Title: | Кулинарный прием снижения энергоемкости супа «окрошка» |
| Authors: | Морозов, И.П. |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | УлГАУ |
| Citation: | Морозов, И.П. Кулинарный прием снижения энергоемкости супа «окрошка» / И.П. Морозов // В мире научных открытий : материалы VIII Международной студенческой научной конференции. 14-15 марта 2024 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2024 - С. 4632-4635 |
| URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/35582 |
| Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| 2024-06-4632-4635.pdf | 348.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.