Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/21375
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorВасильев, Д.А.
dc.contributor.authorБелая, Ю.В.
dc.date.accessioned2019-09-16T11:09:47Z-
dc.date.available2019-09-16T11:09:47Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttp://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/21375-
dc.language.isoRU
dc.publisherУльяновский ГАУ
dc.subject36.04.01
dc.subjectМагистратура
dc.subjectВетеринарно-санитарная экспертиза
dc.titleИзучение биохимических и тинктореальных свойств бактерий Yersinia ruckeri, выделенных из пищевого сырья
Appears in Collections:Выпускные квалификационные работы

Files in This Item:
File SizeFormat 
Diplom_Belaya_fvmb_360401_2019.pdf
  Restricted Access
4.83 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.