Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/21375Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Васильев, Д.А. | |
| dc.contributor.author | Белая, Ю.В. | |
| dc.date.accessioned | 2019-09-16T11:09:47Z | - |
| dc.date.available | 2019-09-16T11:09:47Z | - |
| dc.date.issued | 2019 | |
| dc.identifier.uri | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/21375 | - |
| dc.language.iso | RU | |
| dc.publisher | Ульяновский ГАУ | |
| dc.subject | 36.04.01 | |
| dc.subject | Магистратура | |
| dc.subject | Ветеринарно-санитарная экспертиза | |
| dc.title | Изучение биохимических и тинктореальных свойств бактерий Yersinia ruckeri, выделенных из пищевого сырья | |
| Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы | |
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| Diplom_Belaya_fvmb_360401_2019.pdf Restricted Access | 4.83 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.