Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/19831Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Лифанова, С.П. | - |
| dc.contributor.author | Кашин, Д.П. | - |
| dc.date.accessioned | 2019-07-01T09:41:38Z | - |
| dc.date.available | 2019-07-01T09:41:38Z | - |
| dc.date.issued | 2019 | - |
| dc.identifier.uri | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/19831 | - |
| dc.language.iso | RU | - |
| dc.publisher | Ульяновский ГАУ | - |
| dc.subject | 19.03.04 | - |
| dc.subject | Бакалавриат | - |
| dc.subject | Технология продукции и организация общественного питания | - |
| dc.title | Особенности приготовления блюда суп-гуляш в ООО «Три товарища» в ресторане «Veprevo Koleno» г. Ульяновск | - |
| Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы | |
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| Diplom_Kashin_fazrpp_190304_2019.pdf Restricted Access | 2.59 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.