Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/18698| Title: | Технологии производства ветчины из говядины и мяса птицы, выбранной в условиях мясокомбината ООО «ТиМ» г. Димитровграда |
| Authors: | Зеленов, Г.Н. Туласов, К.Э. |
| Keywords: | 110900.62 Бакалавриат Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции |
| Issue Date: | 2015 |
| Publisher: | Ульяновская ГСХА |
| URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/18698 |
| Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| Diplom_Tulasov_bf_110900_2015.pdf Restricted Access | 795.69 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.