Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/18474| Title: | Технология производства и качество пищевых яиц кур-несушек в условиях ООО «Персонал» Вешкаймского района |
| Authors: | Гуляева, Л.Ю. Зайнетдинова, Р.Н. |
| Keywords: | 110900.62 Бакалавриат Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции |
| Issue Date: | 2015 |
| Publisher: | Ульяновская ГСХА |
| URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/18474 |
| Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| Diplom_Zainetdinova_bf_110900_2015.pdf Restricted Access | 925.64 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.