Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/7897
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMirsaeedghazi, N.-
dc.contributor.authorReisi, S.-
dc.contributor.authorShariati, M.A.-
dc.contributor.authorKaviani, M.-
dc.date.accessioned2018-09-28T04:57:47Z-
dc.date.available2018-09-28T04:57:47Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationInvestigating of Rheological Properties of Oil Extracted From Three Varieties of Olive in the Process of Bleaching / N. Mirsaeedghazi [и др.]. - Текст : электронный // Молодежь и наука XXI века : материалы IV Международной научно-практической конференции молодых ученых. 16-20 сентября 2014 г. - Ульяновск : УГСХА, 2014. - Т. I. - С. 219-224. - URL: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/7897-
dc.identifier.isbn978-5-905970-38-2-
dc.identifier.urihttp://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/7897-
dc.language.isoru-
dc.publisherУГСХА им. П.А. Столыпина-
dc.relation.ispartofМолодежь и наука XXI века : материалы IV Международной научно-практической конференции молодых ученых. 16-20 сентября 2014 г. - Ульяновск : УГСХА, 2014. - Том I.-
dc.titleInvestigating of Rheological Properties of Oil Extracted From Three Varieties of Olive in the Process of Bleaching-
dc.typeArticle-
Appears in Collections:Сборники, семинары, конференции

Files in This Item:
File SizeFormat 
2014-16-219-224.pdf389.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.