Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/7897
Title: Investigating of Rheological Properties of Oil Extracted From Three Varieties of Olive in the Process of Bleaching
Authors: Mirsaeedghazi, N.
Reisi, S.
Shariati, M.A.
Kaviani, M.
Issue Date: 2014
Publisher: УГСХА им. П.А. Столыпина
Citation: Investigating of Rheological Properties of Oil Extracted From Three Varieties of Olive in the Process of Bleaching / N. Mirsaeedghazi [и др.]. - Текст : электронный // Молодежь и наука XXI века : материалы IV Международной научно-практической конференции молодых ученых. 16-20 сентября 2014 г. - Ульяновск : УГСХА, 2014. - Т. I. - С. 219-224. - URL: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/7897
URI: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/7897
ISBN: 978-5-905970-38-2
Appears in Collections:Сборники, семинары, конференции

Files in This Item:
File SizeFormat 
2014-16-219-224.pdf389,82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.