Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/7890
Title: Study of the Effect of Probiotic Organisms (LactoBacillus Acidophilus and Bifidobacterium Bifidum) on Organoleptic Properties of Symbiotic Concentrated Yogurt
Authors: Tavakoli, M.
Shahbazpour, N.
Shariati, M.A.
Parsi, M.
Kaviani, M.
Issue Date: 2014
Publisher: УГСХА им. П.А. Столыпина
Citation: Study of the Effect of Probiotic Organisms (LactoBacillus Acidophilus and Bifidobacterium Bifidum) on Organoleptic Properties of Symbiotic Concentrated Yogurt / M. Tavakoli, N. Shahbazpour, M.A. Shariati, M. Parsi, M. Kaviani // Молодежь и наука XXI века : материалы IV Международной научно-практической конференции молодых ученых. 16-20 сентября 2014 г. - Ульяновск : УГСХА, 2014. - Том I. - С. 182-189
URI: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/7890
ISBN: 978-5-905970-38-2
Appears in Collections:Сборники, семинары, конференции

Files in This Item:
File SizeFormat 
2014-16-182-189.pdf460,63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.