Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/4235
Title: Технологии майонезов и соусов на соевой основе
Authors: Богданов, Н.Л.
Скрипко, О.В.
Доценко, С.М.
Issue Date: 2010
Publisher: УГСХА
Citation: Богданов, Н.Л. Технологии майонезов и соусов на соевой основе / Н.Л. Богданов, О.В. Скрипко, С.М. Доценко. - Текст : электронный // Молодежь и наука XXI века : материалы III Международной научно-практической конференции молодых ученых. 23-26 ноября 2010 г. - Ульяновск : УГСХА, 2010. - Т. I. - С. 291-293. - URL: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/4235
URI: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/4235
ISBN: 978-5-902532-68-2
Appears in Collections:Сборники, семинары, конференции

Files in This Item:
File SizeFormat 
2010-06-291-293.pdf383,67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.