Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/36901| Title: | Изучение химического состава мяса индеек |
| Authors: | Добрынина, И.В. |
| Issue Date: | 2025 |
| Publisher: | УлГАУ |
| Citation: | Добрынина, И.В. Изучение химического состава мяса индеек / И.В. Добрынина // В мире научных открытий : материалы IX Международной студенческой научной конференции. 12-15 марта 2025 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2025 - С. 510-513 |
| URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/36901 |
| Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| 2025-06-510-513.pdf | 570.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.