Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/36647| Title: | Технологические аспекты говядины в контексте выработки крупнокусковых полуфабрикатов на примере ООО «Агро-Гулюшево» Ульяновской области |
| Authors: | Гуляева, Л.Ю. Бояркина, В.Б. |
| Keywords: | 35.03.07 Бакалавриат Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции |
| Issue Date: | 2025 |
| Publisher: | УлГАУ |
| URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/36647 |
| Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| Diplom_Boyarkina_fazrpp_350307_2025.pdf Restricted Access | 13.86 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.