Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/36641
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГуляева, Л.Ю.-
dc.contributor.authorМухитова, Л.Р.-
dc.date.accessioned2025-11-17T05:43:22Z-
dc.date.available2025-11-17T05:43:22Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/36641-
dc.language.isoruru_RU
dc.publisherУлГАУru_RU
dc.subject19.03.04ru_RU
dc.subjectБакалавриатru_RU
dc.subjectТехнология продукции и организация общественного питанияru_RU
dc.titleТехнология приготовления рыбных блюд для банкета в кафе «Кураж» Ульяновской областиru_RU
dc.typeMaster's thesisru_RU
Appears in Collections:Выпускные квалификационные работы

Files in This Item:
File SizeFormat 
Diplom_Muhitova_fazrpp_190304_2025.pdf
  Restricted Access
9.36 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.