Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/36346
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГубанова, Н.В.-
dc.contributor.authorНеъмонзода, З.Б.-
dc.date.accessioned2025-07-28T08:45:42Z-
dc.date.available2025-07-28T08:45:42Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/36346-
dc.language.isoruru_RU
dc.publisherУлГАУru_RU
dc.subject35.03.07ru_RU
dc.subjectБакалавриатru_RU
dc.subjectТехнология производства и переработки сельскохозяйственной продукцииru_RU
dc.titleТехнологические аспекты и качественные характеристики варено-копченых колбасок в условиях ООО «Заволжский МК» г. Ульяновскаru_RU
dc.typeMaster's thesisru_RU
Appears in Collections:Выпускные квалификационные работы

Files in This Item:
File SizeFormat 
Diplom_Nemonzoda_fazrpp_350307_2025.pdf
  Restricted Access
1.2 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.