Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/36340
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМолофеева, Н.И.-
dc.contributor.authorФазлыева, А.С.-
dc.date.accessioned2025-07-28T08:27:19Z-
dc.date.available2025-07-28T08:27:19Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/36340-
dc.language.isoruru_RU
dc.publisherУлГАУru_RU
dc.subject36.04.01ru_RU
dc.subjectМагистратураru_RU
dc.subjectВетеринарно-санитарная экспертизаru_RU
dc.titleСравнительная оценка бактериологического и молекулярно-генетического методов детекции Еscherichia сoli О157 в колбасных изделияхru_RU
dc.typeMaster's thesisru_RU
Appears in Collections:Выпускные квалификационные работы

Files in This Item:
File SizeFormat 
Diplom_Fazlyeva_fvmb_360401_2025.pdf
  Restricted Access
2.41 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.