Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/36339
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБарт, Н.Г.-
dc.contributor.authorТухтабаев, А.М.-
dc.date.accessioned2025-07-28T08:26:27Z-
dc.date.available2025-07-28T08:26:27Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/36339-
dc.language.isoruru_RU
dc.publisherУлГАУru_RU
dc.subject36.04.01ru_RU
dc.subjectМагистратураru_RU
dc.subjectВетеринарно-санитарная экспертизаru_RU
dc.titleВлияние условий хранения на микробиологическую безопасность и показатели качества колбасных изделийru_RU
dc.typeMaster's thesisru_RU
Appears in Collections:Выпускные квалификационные работы

Files in This Item:
File SizeFormat 
Diplom_Tuhtanbaev1_fvmb_360401_2025.pdf
  Restricted Access
4.74 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.