Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/36056| Title: | Способы фальсификации шоколада |
| Authors: | Ершова, Е.А. |
| Issue Date: | 2022 |
| Publisher: | УлГАУ |
| Citation: | Ершова, Е.А. Способы фальсификации шоколада / Е.А. Ершова // Актуальные проблемы инфекционной патологии и биотехнологии : материалы XV Международной студенческой научной конференции. 31 мая 2022 года. - Ульяновск : УлГАУ, 2022 - С. 399-402 |
| URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/36056 |
| ISBN: | 978-5-6051071-7-0 |
| Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| 2024-08-399-402.pdf | 341.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.