Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/36052
Title: | Идентификация и фальсификации копченой рыбы |
Authors: | Ершова, Е.А. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | УлГАУ |
Citation: | Ершова, Е.А. Идентификация и фальсификации копченой рыбы / Е.А. Ершова // Актуальные проблемы инфекционной патологии и биотехнологии : материалы XV Международной студенческой научной конференции. 31 мая 2022 года. - Ульяновск : УлГАУ, 2022 - С. 384-387 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/36052 |
ISBN: | 978-5-6051071-7-0 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2024-08-384-387.pdf | 342.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.