Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/36052
Title: Идентификация и фальсификации копченой рыбы
Authors: Ершова, Е.А.
Issue Date: 2022
Publisher: УлГАУ
Citation: Ершова, Е.А. Идентификация и фальсификации копченой рыбы / Е.А. Ершова // Актуальные проблемы инфекционной патологии и биотехнологии : материалы XV Международной студенческой научной конференции. 31 мая 2022 года. - Ульяновск : УлГАУ, 2022 - С. 384-387
URI: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/36052
ISBN: 978-5-6051071-7-0
Appears in Collections:Сборники, семинары, конференции

Files in This Item:
File SizeFormat 
2024-08-384-387.pdf342.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.