Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/35544
Title: | Пути повышения пищевой ценности хлеба и хлебобулочных изделий |
Authors: | Галиев, А.И. Сергатенко, М.А. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | УлГАУ |
Citation: | Галиев, А.И. Пути повышения пищевой ценности хлеба и хлебобулочных изделий / А.И. Галиев, М.А. Сергатенко // В мире научных открытий : материалы VIII Международной студенческой научной конференции. 14-15 марта 2024 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2024 - С. 4491-4494 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/35544 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2024-06-4491-4494.pdf | 351.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.