Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/35253
Title: | Особенности приготовления пельменей с растительными компонентами |
Authors: | Курысева, Е. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | УлГАУ |
Citation: | Курысева, Е. Особенности приготовления пельменей с растительными компонентами / Е. Курысева // В мире научных открытий : материалы VIII Международной студенческой научной конференции. 14-15 марта 2024 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2024 - С. 3159-3160 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/35253 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2024-06-3159-3160.pdf | 340.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.