Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/30855
Title: Идентификация и безопасность соленой пищевой рыбной продукции
Authors: Сульдина, Е.В.
Мерчина, С.В.
Молофеева, Н.И.
Issue Date: 2023
Publisher: УлГАУ
Citation: Сульдина, Е.В. Идентификация и безопасность соленой пищевой рыбной продукции / Е.В. Сульдина, С.В. Мерчина, Н.И. Молофеева. - DOI 10.18286/1816-4501-2023-2-143-148. - Текст : электронный // Вестник Ульяновской государственной сельскохозяйственной академии : научно-теоретический журнал. - Ульяновск: УлГАУ, 2023. - № 2 (62), апрель-июнь - С. 143-148. - URL: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/30855
URI: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/30855
Appears in Collections:Вестник академии

Files in This Item:
File SizeFormat 
2023-03-143-148.pdf1,3 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.