Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/30787| Title: | Технологические особенности творожной массы в условиях СПССПК «Возрождение» Цильнинского района | 
| Authors: | Лифанова, С.П. Чуваев, В.А.  | 
| Keywords: | 35.03.07 Бакалавриат Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции  | 
| Issue Date: | 2023 | 
| Publisher: | УлГАУ | 
| URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/30787 | 
| Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы | 
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| Diplom_Chuvaev_fazrpp_350307_2023.pdf Restricted Access  | 2.37 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.