Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/30787Full metadata record
| DC Field | Value | Language | 
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Лифанова, С.П. | - | 
| dc.contributor.author | Чуваев, В.А. | - | 
| dc.date.accessioned | 2023-07-21T08:05:33Z | - | 
| dc.date.available | 2023-07-21T08:05:33Z | - | 
| dc.date.issued | 2023 | - | 
| dc.identifier.uri | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/30787 | - | 
| dc.language.iso | ru | ru_RU | 
| dc.publisher | УлГАУ | ru_RU | 
| dc.subject | 35.03.07 | ru_RU | 
| dc.subject | Бакалавриат | ru_RU | 
| dc.subject | Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции | ru_RU | 
| dc.title | Технологические особенности творожной массы в условиях СПССПК «Возрождение» Цильнинского района | ru_RU | 
| dc.type | Master's thesis | ru_RU | 
| Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы | |
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| Diplom_Chuvaev_fazrpp_350307_2023.pdf Restricted Access  | 2.37 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.