Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/30785
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЛифанова, С.П.-
dc.contributor.authorСкворцова, С.С.-
dc.date.accessioned2023-07-21T08:03:28Z-
dc.date.available2023-07-21T08:03:28Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttp://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/30785-
dc.language.isoruru_RU
dc.publisherУлГАУru_RU
dc.subject35.03.07ru_RU
dc.subjectБакалавриатru_RU
dc.subjectТехнология производства и переработки сельскохозяйственной продукцииru_RU
dc.titleОсобенности использования заквасочных культур в технологии творога в АО «Молочный завод» г. Ульяновскаru_RU
dc.typeMaster's thesisru_RU
Appears in Collections:Выпускные квалификационные работы

Files in This Item:
File SizeFormat 
Diplom_Skvortsova_fazrpp_350307_2023.pdf
  Restricted Access
2.76 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.