Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/30758
Title: | Разработка технологии приготовления ржаной молочнокислой закваски для хлеба «Экспериментальный» в условиях столовой «Вкусно как дома» г. Ульяновска |
Authors: | Мударисов, Ф.А. Сергатенко, М.А. |
Keywords: | 19.03.04 Бакалавриат Технология продукции и организация общественного питания |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | УлГАУ |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/30758 |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Sergatenko_fazrpp_190304_2023.pdf Restricted Access | 18,23 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.