Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/30702
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Мударисов, Ф.А. | - |
dc.contributor.author | Цан, В.А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-19T07:20:58Z | - |
dc.date.available | 2023-07-19T07:20:58Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.uri | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/30702 | - |
dc.language.iso | ru | ru_RU |
dc.publisher | УлГАУ | ru_RU |
dc.subject | 35.02.06 | ru_RU |
dc.subject | Среднее профессиональное образование | ru_RU |
dc.subject | Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции | ru_RU |
dc.title | Технология производства зефира «Классический» в шоколадной глазури в условиях ООО «ЭНЕРГОС» г. Ульяновска | ru_RU |
dc.type | Master's thesis | ru_RU |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Tsan_college_350206_2023.pdf Restricted Access | 15.52 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.