Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/30579| Title: | Сравнительный анализ коммерческих и некоммерче-ских заквасок для получения кисломолочных продуктов и их влияние на потребительские свойства продуктов |
| Authors: | Пульчеровская, Л.П. Шаповалов, О.М. |
| Keywords: | 36.04.01 Магистратура Ветеринарно-санитарная экспертиза |
| Issue Date: | 2023 |
| Publisher: | УлГАУ |
| URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/30579 |
| Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| Diplom_Shapovalov_fvmb_360401_2023.pdf Restricted Access | 3.78 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.