Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/28593| Title: | Качественная характеристика и технология производства фрикаделек мясные «Домашние» в условиях ООО «А-Групп» г. Ульяновск |
| Authors: | Губанова, Н.В. Бузвалина, К.А. |
| Keywords: | 35.03.07 Бакалавриат Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции |
| Issue Date: | 2022 |
| Publisher: | УлГАУ |
| URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/28593 |
| Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| Diplom_Buzvalina_fazrpp_350307_2022.pdf Restricted Access | 4.67 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.