Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/28580
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГуляева, Л.Ю.-
dc.contributor.authorЗверев, А.В.-
dc.date.accessioned2022-10-28T07:13:44Z-
dc.date.available2022-10-28T07:13:44Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/28580-
dc.language.isoruru_RU
dc.publisherУлГАУru_RU
dc.subject19.03.04ru_RU
dc.subjectБакалавриатru_RU
dc.subjectТехнология продукции и организация общественного питанияru_RU
dc.titleТехнологические особенности приготовления блюда «Стейк из говядины» в условиях ООО «Восьмое небо» г. Димитровградru_RU
dc.typeMaster's thesisru_RU
Appears in Collections:Выпускные квалификационные работы

Files in This Item:
File SizeFormat 
Diplom_Zverev_fazrpp_190304_2022.pdf
  Restricted Access
2.49 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.