Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/28579| Title: | Технология производства мучных кондитерских изделий в КФ «Семеновна» Ульяновская область и способы повышения их пищевой ценности | 
| Authors: | Ерисанова, О.Е. Гришина, Е.А. | 
| Keywords: | 19.03.04 Бакалавриат Технология продукции и организация общественного питания | 
| Issue Date: | 2022 | 
| Publisher: | УлГАУ | 
| URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/28579 | 
| Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы | 
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| Diplom_Grishina_fazrpp_190304_2022.pdf Restricted Access | 4.12 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

