Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/27547| Title: | Особенности технологии плавленого сыра «Малосольные огурчики с зеленью» в ООО «Вита-Милк» р.п. Кузоватово | 
| Authors: | Лифанова, С.П. Брежнева, Е.В.  | 
| Keywords: | 35.03.07 бакалавриат Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции  | 
| Issue Date: | 2021 | 
| Publisher: | УлГАУ | 
| URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/27547 | 
| Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы | 
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| Diplom_Brezhneva_fazrpp_350307_2021.pdf Restricted Access  | 2.35 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.