Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/27547
Title: | Особенности технологии плавленого сыра «Малосольные огурчики с зеленью» в ООО «Вита-Милк» р.п. Кузоватово |
Authors: | Лифанова, С.П. Брежнева, Е.В. |
Keywords: | 35.03.07 бакалавриат Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | УлГАУ |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/27547 |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Brezhneva_fazrpp_350307_2021.pdf Restricted Access | 2,35 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.