Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/27532| Title: | Технология приготовления изделий из рубленого мяса и их пищевая ценность в условиях столовой №8 ООО «УАЗ» г. Ульяновска | 
| Authors: | Гуляева, Л.Ю. Мушаряпов, Р.Р.  | 
| Keywords: | 19.03.04 бакалавриат Технология продукции и организация общественного питания  | 
| Issue Date: | 2021 | 
| Publisher: | УлГАУ | 
| URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/27532 | 
| Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы | 
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| Diplom_Musharyapov_fazrpp_190304_2021.pdf Restricted Access  | 11.34 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.