Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/27530| Title: | Технологические аспекты диетических блюд в ежедневном рационе школьников в условиях столовой МБОУ СШ №1 р.п. Кузоватово |
| Authors: | Гуляева, Л.Ю. Ледяева, Е.С. |
| Keywords: | 19.03.04 бакалавриат Технология продукции и организация общественного питания |
| Issue Date: | 2021 |
| Publisher: | УлГАУ |
| URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/27530 |
| Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| Diplom_Ledyaeva_fazrpp_190304_2021.pdf Restricted Access | 6.29 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.