Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/27529
Title: | Технология приготовления салата «Греческий» и совершенствование его вкусовых качеств, посредством нового соуса в условиях ресторана "Gallery" города Ульяновск |
Authors: | Ерисанова, О.Е. Крюкова, Т.И. |
Keywords: | 19.03.04 бакалавриат Технология продукции и организация общественного питания |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | УлГАУ |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/27529 |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Kryukova_fazrpp_190304_2021.pdf Restricted Access | 4,26 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.