Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/26422
Title: | Особенности карамелизации сахарозы |
Authors: | Сергатенко, М.А. |
Issue Date: | 12 |
Publisher: | УлГАУ |
Citation: | Сергатенко, М.А. Особенности карамелизации сахарозы / М.А. Сергатенко // В мире научных открытий : материалы V Международной студенческой научной конференции. 20-21 мая 2021 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2021. - Т. I - С. 300-303 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/26422 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2021-10-300-303.pdf | 174.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.