Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/26417| Title: | Технология разработки рецептуры блюд по методу Foodpairing |
| Authors: | Пристайчук, Я.А. |
| Issue Date: | 12 |
| Publisher: | УлГАУ |
| Citation: | Пристайчук, Я.А. Технология разработки рецептуры блюд по методу Foodpairing / Я.А. Пристайчук // В мире научных открытий : материалы V Международной студенческой научной конференции. 20-21 мая 2021 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2021. - Т. I - С. 284-286 |
| URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/26417 |
| Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| 2021-10-284-286.pdf | 165.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.