Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/25736
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorШигапов, И.И.-
dc.contributor.authorАбдулганиева, Н.А.-
dc.date.accessioned2021-07-16T15:59:48Z-
dc.date.available2021-07-16T15:59:48Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/25736-
dc.language.isoruru_RU
dc.publisherУлГАУru_RU
dc.subject19.03.03ru_RU
dc.subjectБакалавриатru_RU
dc.subjectПродукты питания животного происхожденияru_RU
dc.titleРазвитие технологий мороженого пломбир с моностабилизаторами в условиях ООО «Хмелевское» Мелекесского района Ульяновской областиru_RU
dc.typeMaster's thesisru_RU
Appears in Collections:Выпускные квалификационные работы

Files in This Item:
File SizeFormat 
Diplom_Abdulganieva_filial_190303_2021.pdf
  Restricted Access
2.46 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.