Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/25663| Title: | Технологические особенности производства рулета варено-копченый из мяса птицы в условиях ООО «Заволжский МК» г. Ульяновска | 
| Authors: | Губанова, Н.В. Исмаилов, Ф.У. | 
| Keywords: | 35.03.07 Бакалавриат Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции | 
| Issue Date: | 2021 | 
| Publisher: | УлГАУ | 
| URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/25663 | 
| Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы | 
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| Diplom_Ismailov_fazrpp_350307_2021.pdf Restricted Access | 2.04 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

