Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/24508
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКурьянова, Н.Х.-
dc.contributor.authorАбдуллин, Р.А.-
dc.date.accessioned2021-01-17T13:50:56Z-
dc.date.available2021-01-17T13:50:56Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/24508-
dc.language.isoruru_RU
dc.publisherУлГАУru_RU
dc.subject19.03.04ru_RU
dc.subjectБакалавриатru_RU
dc.subjectТехнология продукции и организация общественного питанияru_RU
dc.titleОрганизация общественного питания в кафе-пиццерии «Маргарита» на 40 посадочных мест в городе Болгар республики Татарстанru_RU
dc.typeMaster's thesisru_RU
Appears in Collections:Выпускные квалификационные работы

Files in This Item:
File SizeFormat 
Diplom_Abdullin_filial_190304_2020.pdf
  Restricted Access
2.66 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.