Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/23853
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКирьянов, Д.А.
dc.contributor.authorСалкова, Т.А.
dc.date.accessioned2020-07-21T08:30:39Z-
dc.date.available2020-07-21T08:30:39Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttp://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/23853-
dc.language.isoRU
dc.publisherУльяновский ГАУ
dc.subject36.04.02
dc.subjectМагистратура
dc.subjectЗоотехния
dc.titleВлияние вкусо-ароматических добавок в осетровых комбикормах на рыбоводно-биологические показатели стерляди (Acipenser ruthenus)
Appears in Collections:Выпускные квалификационные работы

Files in This Item:
File SizeFormat 
Diplom_Salkova_fvmb_360402_2020.pdf
  Restricted Access
1.1 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.