Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/23781
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЛифанова, С.П.
dc.contributor.authorСвищёва, О.А.
dc.date.accessioned2020-07-19T12:08:58Z-
dc.date.available2020-07-19T12:08:58Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttp://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/23781-
dc.language.isoRU
dc.publisherУльяновский ГАУ
dc.subject19.03.04
dc.subjectБакалавриат
dc.subjectТехнология продукции и организация общественного питания
dc.titleОсобенности приготовления блюда «Заливное» в условиях кафе «Алые паруса» г.Ульяновска
Appears in Collections:Выпускные квалификационные работы

Files in This Item:
File SizeFormat 
Diplom_Svicsheva_fazrpp_190304_2020.pdf
  Restricted Access
2.25 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.