Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/23773| Title: | Корректировка рецептурного состава са-лата «Крабовый» для питания студентов ОГБПОУ «Павловский технологический техникум» п.г.т. Павловка Ульяновской области | 
| Authors: | Гуляева, Л.Ю. Крайнова, В.С.  | 
| Keywords: | 19.03.04 Бакалавриат Технология продукции и организация общественного питания  | 
| Issue Date: | 2020 | 
| Publisher: | Ульяновский ГАУ | 
| URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/23773 | 
| Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы | 
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| Diplom_Kraynova_fazrpp_190304_2020.pdf Restricted Access  | 1.32 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.