Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/23652
Title: Технология производства полуфабрикатов из мяса цыплят-бройлеров – купаты «по-Кавказски», выработанных в условиях ООО «Заволжский МК» г. Ульяновска
Authors: Губанова, Н.В.
Нуров, З.Д.
Keywords: 35.03.07
Бакалавриат
Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции
Issue Date: 2020
Publisher: Ульяновский ГАУ
URI: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/23652
Appears in Collections:Выпускные квалификационные работы

Files in This Item:
File SizeFormat 
Diplom_Nurov_fazrpp_350307_2020.pdf
  Restricted Access
2,26 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.