Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/23300
Title: | Влияние различных видов пшеничного теста на качество пиццы в условиях пиццерии «Додо Пицца» г. Ульяновск |
Authors: | Мударисов, Ф.А. Болтунов, Д.С. |
Keywords: | 35.02.06 Среднее профессиональное образование Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Ульяновский ГАУ |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/23300 |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Boltunov_fazrpp_350206_2020.pdf Restricted Access | 4.74 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.