Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/23108
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЛифанова, С.П.
dc.contributor.authorКоклеев, А.В.
dc.date.accessioned2020-07-06T05:37:39Z-
dc.date.available2020-07-06T05:37:39Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttp://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/23108-
dc.language.isoRU
dc.publisherУльяновский ГАУ
dc.subject19.03.04
dc.subjectБакалавриат
dc.subjectТехнология продукции и организация общественного питания
dc.titleТехнологические особенности приготовления мясных полуфабрикатов «Купаты» в ООО «Метро» г. Ульяновска
Appears in Collections:Выпускные квалификационные работы

Files in This Item:
File SizeFormat 
Diplom_Kokleev_fazrpp_190304_2020.pdf
  Restricted Access
2,89 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.