Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/21958
Title: | Взаимозаменяемость салатной зелени в рецептуре блюда «Цезарь» |
Authors: | Крайнова, В.С. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | УлГАУ |
Citation: | Крайнова, В.С. Взаимозаменяемость салатной зелени в рецептуре блюда «Цезарь» / В.С. Крайнова // В мире научных открытий : материалы III Международной студенческой научной конференции. 22-23 мая 2019 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2019. - Т. III - С. 360-362 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/21958 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2019-06-360-362.pdf | 226,09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.