Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/21956
Title: | Компонентный состав десерта «Тирамису» |
Authors: | Зубкова, Е.Ю. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | УлГАУ |
Citation: | Зубкова, Е.Ю. Компонентный состав десерта «Тирамису» / Е.Ю. Зубкова // В мире научных открытий : материалы III Международной студенческой научной конференции. 22-23 мая 2019 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2019. - Т. III - С. 355-356 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/21956 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2019-06-355-356.pdf | 220.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.