Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/21503
Title: | Исследование микрофлоры мясных продуктов |
Authors: | Круглова, Е.C. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | УлГАУ |
Citation: | Круглова, Е.С. Исследование микрофлоры мясных продуктов / Е.С. Круглова. - Текст : электронный // Актуальные проблемы инфекционной патологии и биотехнологии : материалы XII Международной студенческой научной конференции. 30-31 мая 2019 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2019. - С. 239-243. - URL: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/21503 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/21503 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2019-03-239-243.pdf | 220,56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.