Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/21047
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГуляева, Л.Ю.
dc.contributor.authorДорофеева, Г.М.
dc.date.accessioned2019-09-16T10:58:59Z-
dc.date.available2019-09-16T10:58:59Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttp://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/21047-
dc.language.isoRU
dc.publisherУльяновский ГАУ
dc.subject35.03.07
dc.subjectБакалавриат
dc.subjectТехнология производства и переработки сельскохозяйственной продукции
dc.titleПрименение комплексных добавок функционального пищевого фосфата в технологии колбас в Мяском ИП «Иванов О.В.» г. Ульяновска
Appears in Collections:Выпускные квалификационные работы

Files in This Item:
File SizeFormat 
Diplom_Dorofeeva_fazrpp_350307_2019.pdf
  Restricted Access
3.7 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.